Viziunea
Viziunea noastra asupra terapiilor naturiste priveste boala ca rezultatul unui dezechilibru prezent atat la nivelul corpului fizic si al organelor sale, cat si la nivelul psihic, emotional, mental si spiritual.
De aceea fiecare pacient va fi tratat individual cu procedee pentru toate aceste nivele.
 
Misiunea
Misiunea noastra este de a-i determina si sustine pe oameni pentru restabilirea sanatatii si cresterea calitatii vietii lor, prin folosirea tratamentelor naturiste, pentru declansarea proceselor de autoavindecare a organismului.
 
Strategia
Folosirea metodelor de terapie naturista nu exclude si nu inlocuiesc diagnosticul, tratamentul sau procedurile medicale alopate.
BioBreaza Gclub va asigura remedii naturale si consultata adecvata pe parcursul intregului proces de vindecare al dumneavoastra.
Tratamentele naturiste recomandate sunt individualizate, plantele medicinale fiind utilizate in amesteuri speciale, preparate chiar de catre specialistii nostrii.
Personalul nostru specializat in masaj si reflexoterapie terapeutica este bine pregatit si cu o experienta bogata in domeniul respectiv.
 
Promisiunea noastra catre clienti
Noi ne angajam sa oferim produse si servicii inovatoare, de calitate, care sa imbunatateasca confortul si sanatatea oamenilor prin preventie si tratament naturist.

Pentru problema ta medicală

Primiți în maxim 48 de ore propunera noastră privind tratamentele naturiste pe care vi le oferim